Koh Chang

Yeah! Trodde aldrig att Lars skulle få sin lilla rumpa till Thailand, men han lyckades! ;D Så underligt att ses igen, overkligt att hålla om varandra, men en dag senare var det som att vi inte varit från varandra, inte ens en vecka och än mindre två och en halv månad. Galet. Undebart också såklart! :)

Det vart en dags slappande på Kaoh San Road, innan vi tog bussen och båten till Koh Chang. 35 mil buss och 1 mil båt. Vi lämnade Bangkok 8 på morgonen och var framme på Koh Chang 6 på kvällen. Då var det en paketresa... Långsammaste ever, hur lyckas man? :P Iallafall hittade vi en taxi (eller två, vi vart tvgna att byta halvvägs, vad annars? ;D) och tog oss de milen till Lonley Beach. Vi blev avsläppta på den halvan av stranden som är ett stenrös och vart asbesvikna eftersom att vi väntade oss vacker sandstrand. Vi deppade lite, httade ett hotell, la ifrån oss väskorna och hittade stranden typ 1km därifrån. 

Dagen efter (innan vi visste ordet av) hade vi flyttat till mitt på stranden och befann oss mitt uppe i Half Moon Partyt här, galet. Festen var typ mycket mindre, men bättre än Full Moon Partyt, mindre sell out, mer atmosfär. Träffade knäppa hockeyspelaned kanadensare som tvingade i oss stackars Svenskar en bucket. Här gäller regeln; du vet att det var en lyckad fest om dina skor sakas ur högen och du tvingas gå hem i 43:or (men misströsta inte, jag hittade mina skor tre dagar efter och snodde tillbaka dom).

Iallafall, hyddorna är grymma (vi har riktiga fönsterruntor! Första gången...). Alldeles på stranden! Vi har satt upp min julklapp från George, en knallgul hängmatta på altanen. Ligger på stranden hela dagarna, vacker är den! Helt klart minst bebyggd av alla stränder hittills, inget korallrev och inga limestones, men grymt är det! :) Imorgon drar vi dock. Tiden flyger här, nästan en vecka snart. Vi har bokat båt till Koh Mak, där vi stannar några dagar och solar och badar på de i det närmsta okomersialliserade stränderna (enligt Rough Guide 2006), innan det blir Sihanoukville eller Phnom Penn i Kambodja beroende på hur strandsugna vi är och på om vi vill hinner fatt syskonen Lewis eller ej.

Jajamen, då vet ni att jag lever! Nu ska vi följa seden och gå och köpa öl och chips och slå oss ner på verandan och inta denna beprövade aptitfrämjare innan vi ger oss ut och gör ön osäker ;D Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0