Portello äger!

Portello!Oj, vilken grej det här med väskan vart! Mamma gick 20 minuter till North Face-butiken och 20 minuter tillbaka till jobbet på sin timmeslunch för att köpa den turkosa väskan. Och det fanns en kvar. Och den kostade 200 spänn mer än i affärn här i Sundsvall. Men hon köpte den och ska ta med den upp till fjällen, så ska familjen mina föräldrar är i fjällen med ta med väskan hem till Sundsvall och ge den till mig. Herregud, jag skulle köpt den röda direkt utan att strula :P

Hela dagen har kännts strulig. Trängdes på ungdomsmottagningen med en massa potentiella könssjuka människor utan att få något vettigt gjort. Drop in där och kanske 1000 pers, men bara 12 kölappar. SUNT! Var förbi jobbet och kollade oktober-schemat, yeah, hade ganska mycket tider faktiskt :) Ska nog titta in där imorrn och försöka få lite mer jobb och skriva av schemat.

Vi håller på att fixat så att Lars ska få hyra lägenheten när jag är borta också. Ska bara få hem utdrag ur belastningsregistret för Lars räkning, och det tar två veckor. Hårt att dom vart tvugna att ha det för att man ska få hyra ut. Nåja, nu är det lite fikadags i stugan, aaah, ska äntligen dricka min portello som jag gick flera kilometer för att få. Loove it, måste fan hitta på en drink med Portello! ;P Myshej!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0