Nu är det höst.

Seriöst, 10 grader imorse. Jag hatar egentligen hösten, varför skulle jag gilla något som tar bort så mycket som jag lever för? Men på något sätt är det skönt att dagarna blir så kravlösa. Man kan sitta inne vid TV:n med popcorn, det är helt okej! Och på tal om TV, ikväll får ni absolut inte missa min favoritkortfilm "Allra Käraste Syster" av Astrid Lindgren, 18.30 på ettan.

Åh, var på stan en snabbis idag, har räknat ut budgeten för augustilönen och tänkte vettigt nog tröstshoppa lite ljus till mitt kök (vilket var det billigaste jag kom på att jag kunde tröstshoppa), träffade Sandra från teatern och det utlöste mild ångest. Jag har verkligen övergett teatern och alla som jag spenderade så många år på scenen med. Jag saknar teatern, varje gång jag ser någon på TV göra improvisationsövningar vill jag hoppa upp och vara med, men samtidigt känns det som att jag har gått vidare..? Ska pallra mig dit någon söndag och se om jag fortfarande är välkommen.

Idag har jag även rensat min garderob och mitt badrumsskåp för att göra plats för lite av Lars saker, fick undan lite av hans kläder och hårprylar (han har fler och dyrare hårprodukter än mig ;D), men det hjälpte i och för sig inte ett dugg för det ser fortfarande förjävligt ut här. Sladdar överallt och el-musik-prylar som jag inte ens kan gissa vad det är för någonting, oversized hörlurar, en elgitarr, mer sladdar överallt... *sigh*... Men okej, jag erkänner; I LOVE IT! ;)

Imorgon är det lön och fredag och jag och Lars ska ut och shoppa nödvändigheter, sen blir det nog någon god mat och något glas vin och sen kanske en runda ut på krogen, vem vet? :) Mys!

Alavidha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0