Jag passerar Kortedala-torg.

Me Goes JensJens Lekmans nya skiva är ute, Night Falls over Kortedala, I love it! Jag har lyssnat på honom så länge... Oh, You're So Silence Jens och When I Said I Wanted To Be Your Dog på repeat och inget annat än det, så länge. Det känns nästan lite sentimentalt när han släpper en ny skiva. Och hur många timmar har jag inte spenderat framför hans kalender, och svurit över att jag inte kan ta mig dit eller dit för att få se honom. Och nu? Ser så jäkla mycket fram emot mig och Jens i Linköping ;)

Jobbade igår! Jobbar idag! Får en skön "pheew, det kanske ordnar sig ändå"-känsla. Gamla teknikarna Erik och Emil var förbi och käkade när jag jobbade. Erik hade tydligen läst min blogg och jag undrade hur han hittat den, svaret blev "Men jag satt liksom hemma och googlade ditt namn..." Jaha?! Tur att inte du är creepy då :P Orkar jag gå ut ikväll förresten? Känner mig lite påväg att bli sjuk, plus att jag är lite pank, löning på fredag, borde gå ut då istället. Men jag jobbar jättekonstiga pass i helgen: 12-15 på lördag och 12-15 på fredag, om någon har ett längre pass under helgen och vill byta, give me a call, right?

Och allvarligt, någon som läste Ett öga rött? Boken bakom filmen. Gosh, läste den iförrgår och det var bland de jobbigaste hittills. Och när jag läste den grät jag över misshandeln på det svenska språket, typ som att klippa sönder Mona Lisa. Först tyckte jag att meningen försvann i hur den var skriven, men i efterhand kan jag ju inte dissa den, eftersom att den faktiskt fick mig att fundera. Och inte hade varit lika kontroversiell och läsvärd om det inte vore för språket. Aja, läs den för att fatta, och berätta vad du tyckte. Need someones opinion... Måste börja läsa mer, men när ska jag hinna det?

Ja, Linda, inte nu iallafall, för som vanligt har du det intorkade diskberget Arne som väntar på att bli diskat. Lovely! Hörsdå.

Kommentarer
Postat av: Patricia

Har du extra skivan till Night falls over Kortedala?

2007-09-14 @ 02:43:14
URL: http://blogg.aftonbladet.se/1545

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0