Is, sprutor och fisk.

Dagens i-landsproblem, men fan så irriterande. För hur jäkla svårt kan det vara att hitta en såndär platspryl som man fryser is i? Jag har letat överallt där jag kan komma på att dom eventuellt skulle kunna ha en, men icke! Det närmsta är is-plastpåsar och IKEA idag som har färgglada silikonaktiga isgörare. Men dom suger ju! Jag blir tokig. Allt jag vill ha är lite bra, fyrkantig is, jag som trodde IKEA hade allt... Blev en stekpanna, två skärbrädor och en krukväxt till mitt köksfönster istället. Man kan inte gå tomhänt från IKEA ;) Kollade även på kameror på alla elektronik-kedjor ute i Birsta och det lutar åt en Olympus FE-230, den är typ asbolut minst av alla och blir tokigt smidig i fickan i Asien :) Någon som har ett bättre kamera-förslag?

Snackade även med infektionskliniken idag angående vaccinationer inför resan. Kallsvettades när sköterskan rabblade allt jag behövde. Jag är så inihelvette rädd för alla slags nålar som är i händer på doktorer, och det här handlar om ca 10 sprutor totalt, men jag ska bevisa för mig själv att jag klarar att ta några fåniga sprutor. Det är ingen prövning alls mot några månader ensam i Asien!

Förövrigt har jag hittat ett gammalt spel som jag nötte förut! Och nu har jag till och med hittat den fulla versionen (och inte "You can't do this in demo-verion! Buy the full game for special features."). Fish Tycoon heter det, hemskt stimulerande och inte alls psykadeliskt. Man driver ett akvarium i realtid, och det hela går ut på att man ska föda fram fram nya arter av fiskar, sälja dom och på så sätt tjäna pengar för att utvecka akvariet och hitta de sju magiska fiskarterna av Isola (OBS! Dom glittrar). Lite som att sitta ner och spela NES är det, som en tripp i det förflutna ;D

Så nu ska jag återgå till mina magiska, glittrande nostalgifiskar ;D KjAmIzZ!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0