Höst OCH gräsklippning?

Trodde man skulle slippa den ena när den andra infann sig... Jobbade natt inatt, kom iväg från jobbet vid halv två, fick gå tidigare. Men blev ändå inte så väldans glad när dom satt igång att klippa gräset utanför mitt fönster vid 10. Det låter verkligen som fan!

Dock sover vi som prinsessor nu, tog ett skutt från en 90-säng till en 180 :D Det var, på tal om sängen, grymt skönt att komma hem från jobbet i lördags, Lars hade städat, bäddat och ställt upp nysängen och massa trevligt folk minglade runt i lägenheten :) Vart en rolig förfest även om inte som planerad, en rätt kort utgång till O'Learys, men vi missade "Cyckeln-på-köpet"-Dogge :P Ohno!
Monster
Under fredagens filmkväll såg vi förövrigt Guillermo del Toros  Pans Labyrint. Den var bra! Faktiskt jättebra, och över förväntan. Trots att man verkar ha gjort allt för att slippa barnfilmsklassning, genom att göra den stundivs onödigt blodig var den ändå vackert obehaglig. Snygga miljöer och snygga fantasifigurer förde tankarna till Tim Burton (min favorit), och det enda som gjorde mig ledsen var att man inte fokusera mer på sagan än verkligheten. Sevärd!

Hör på ironin! Hittar som påpekat inte ett ställe där man kan köpa is-görare. På festen i lördags tog isen slut så jag ställde ut den enda isgöraren jag har på spisplattan, eftersom att det var burkar och glas överallt annars. Och när jag vaknade i söndagsmorse var jag bakissugen på korv och stuvande makaroner. Så jag ställde en kastrull med vatten på ena plattan men råkade sätta på den plattan med isgöraren på istället. Den smälte. Underbart. Nu har jag ingen isgörare. Skjut mig.

Förresten så "varvade" jag Fish Tycoon idag ;) Och nu ska jag fan titta på Rachel Ray, förlåt mig när jag säger att jag gillar henne, hon är så sjukt käck att jag blir lycklig. Jag vill vara så snygg när jag snart ska fylla 40. Kramdå!

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha! Har du smält din isgörare? :P För det första, den kommer nog långt upp på I-landsproblem... För det andra, det låter verkligen som något jag skulle lyckas med ;)

2007-09-25 @ 18:12:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0