Hemmalördag.

The BackpackerväskaYes, jag var på naturkompaniet idag och hittade en 40-liters ryggsäck som jag vill ha och resa med. Den var snygg och bekväm, märket var The North Face och den kostade 1000 spänn. Men jag är inte säker på att den rymmer allt jag ska ha med/kommer köpa längst vägen. Dock så säger alla att man ska packa så lite som möjligt, max 50 liter. Så jag ska fundera på det och se mig om lite i Stockholm när jag är där också, men det lutar åt den jag hitta idag :) Har även haft problem med att hitta ett par byxor som är bekväma, luftiga och som täcker knäna (i vissa länder med vissa religioner kan det vara sunt att täcka knäna, om man inte vill bli stenad), men idag hittade jag ett par som faktiskt var helt okej. 200 spänn. Synd att jag är pank och att min storlek var slut i alla färger utom grön. Nåja.

Imorgon åker Lars till Turkiet med några polare. Och jag blir kvar hemma. Känns lite tomt faktiskt! Och lite tråkigt att vi inte kom iväg tillsammans, jag bangade eftersom att jag hellre spar till backpackingen. Jag ångrar nästan det nu, när alla verkar ha varit/är på väg utomlands! Hata att det är typ augusti, sol och 15 grader "varmt". Men det ska såklart bli så skönt att komma "hem" till mamma och pappa, Norrtälje är ju exotiskt det med :)

Kvällen har förflutit lungt, vi har käkat sushi med Lars familj/släkt, vilket alltid är lika intressant, och väntar nu med spänning på kaffe och Bailey's till efterrätt. Sen blir det väl dumburken eller leta efter Lars borttappade flipflops eller nåt... Och nu skriks det redan uppifrån att det är fikadags! Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0