Gräsänka, no more!

Helgen med mamma och pappa var underbart härlig. Fan vad man uppskattar att träffa sina föräldrar när dom bor så långt bort! Enda problemet (jag höll på att dö) var att deras internet hade pajat! Fasiken vad beroende man är av internetet, skulle boka tåget hem... nä! Boka bio åt mig och mamma... nä! Kolla upp ett viktigt drinkrecept när jag hade förldrarnas barskåpt att tillgå... nä! Vägbeskrivningar, mailen, onödiga fakta, googla korsords-ord... Buä.

När jag väl fick tag i internet blev jag lite chockad över hur dom flesta väljer att blanda en orgasm, själv har jag fått för mig att det är Dooley's och Bailey's och mjölk/grädde. Men jag har hitta tusen och åter tusen skumma recept (helst äckelreceptet från filmen cocktail). Well, föredrar min orgasm ;D

Iallafall, helgen förflöt lugnt, mamma och jag hade en shoppingdag i Norrtälje och en i Stockholm, åt god mat på fina restauranger och röjde i affärerna. Vi sydde även en ny duk till mitt kök (det vart tokfint), fixade mig nya glasögon, snackade massor, tog långa promenader och lagade god mat. Har fått tusen och åter tusen förmaningar över backpackerresan och pappa beordrade mig att ge honom Tobias personnummer, "så att han verkligen existerar". Sen ska han väl göra en backgroudcheck med hjälp av polisen eller nåt ;) Jag tror att dom tar hela grejen lite för hårt, men det är jätteskönt att känna att man har deras stöd och hjälp. Mamma har lovat att hjälpa mig med försäkringen och fixa telefonräkningen på autogiro, så jag kan betala den när jag är borta. Dom är faktiskt bäst!

Väldigt skönt att träffa Lars igen igår, har saknat honom som en idiot och bävar över vad som komma skall. 4-6 månader utan honom, men det klarar vi! Right? Han var så snäll och hjälpte mig lite med den efterlängtade orgasmen... genom att köpa en liter Baileys på taxfreen, DUH! ;) Nu ska jag eventuellt se om jag kan kolla på några avsnitt av Heroes på Lars dator, den serien var ju asbra.

Aufwiedersehn! (Ska uttalas som Heidie Klum gör i Project Runway, någon som sett det? "whone dayh ycho ahre ihn, the nhecht ouht!") ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0