Gräsänka, day one.

Imorse åkte Lars. Fick ett sms runt fyra där han skrev att dom var framme och hade 52 grader. OBS! 52?! Helt stört :P Frågan är; 52 grader, heaven or hell? Jag har nog aldrig varit någonstans där det är så varmt förutom i en bastu...

Spenderade en stor del av dagen med att skriva en packlista inför backpackingen så jag vet vad som måste införskaffas. Det var kul! Sen fick jag ångest, kommer lätt inte kunna sova inatt eftersom att det är viktiga saker som vaccination, visum och packning som ska betalas och köpas för mer än 5000 spänn. Lönen för juli är slut. Jag får ingen höjdarlön för augusti och har knappt jobb i september, vet inte hur pass mycket mer timmar jag kan få eftersom att alla vill jobba mer. Jag kan inte skaffa ett nytt jobb heller eftersom att jag åker om två månader. Så jag är i en kukig situation som känns lite som déjà vu. Jag hade liksom räknat med lön för typ 80-100 timmar i september för att få budgeten att gå ihop... Och alla dessa tankar har snurrat nonstop och på dubbel hastighet i mina hjärna, hela dagen. Så snälla, övertala mig om att jag oroar mig för mycket?

Jobbade ju 4 timmar idag iallafall, det var rätt lustigt bitvis. Äckel-Elin gjorde allt hon kunde för att få mig ur balans genom att ge mig avskyvärda mentala bilder. Hon är inte frisk! Snodde även till mej ännu ett till 4-timmar-pass imorgon. Ska försöka få ett till på tisdag!

Ska till Birsta City imorgon också, fönstershoppa och spegla mig i den nya, fina glansen där. Älskar att myspys-ensam-"shoppa" ibland. Känna att man kan rå om sig själv, göra vad man vill! :) Sen blire jobba, yes!

Ska man försöka sova? Kanske blir bäst så? Valium, någon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0