Gräsänka, äh, bara day two?

BulgarienOkej, idag är det då alltså ett år sen jag och Lars hånglade första gången :D Och nu förväntar ni er att höra den undersköna historien om röda rosor, smäktande ballader och hur jag, där och då, visste att jag träffat mannen i mitt liv? Haha! Det hela utspelades på en sunkig toalett på haket Sunny Dreams i Bulgarien, och vi var båda så katastrofalt kalasfulla efter ~10 tequila att vi knappt minns hur det var ;D Och fråga inte varför vi var just på en toalett, jävligt lång historia. Men, slutsats: jag visste såklart ändå att jag träffat mannen i mitt liv ;) Och det är alltså redan ett år sen Bulgarien 06. Sinnessjukt!

Såg en intervju med Michel Gondry tidigare, han som regisserat Eternal Sunshine of the Spotless Mind, och damn vad jag blev besviken på Micheal som person. Trodde han skulle vara underbar och mysig, men han var kantig och... ingen som tilltalade mig. Synd. Den filmen är den bästa jag någonsin sätt. Men som plåster på såren visar TV6 dubbelavsnitt av Scrubs idag och imorrn och kanske jämt från och med nu? :D En timme Scrubs, en timme "go easy with the tinis", aaaaaah. Soft.

Jobbar imorgon också, bara kortpass. Men det är skönt att få några timmar iallafall :) Ska gå och njuta till Scrubs nu! Hasta la vista!

Kommentarer
Postat av: Nina

Hej Linda! Kolla den här länken om Kambodja. Där står det lite om visum och annat... http://www.thailandkusten.com/kambodja.htm

2007-09-04 @ 20:40:11
URL: http://kickeninan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0