Gissa? Day three.

Tjoho, bokade tåg till Stockholm imorrn, så jäkla glad att jag unnade mig att ta tåget :) Går förbi tågstationen varje dag till jobbet och tåget har på något sätt kommit att symbolisera frihet för mig, vägen ur Sundsvall, sort of... Tänker varje gång jag ser/hör ett tåg komma eller gå: Åh, där slapp någon härifrån. Sad, huh? Aja, tåget är ju något bevämare än buss också, såklart! 12.11 bär det av... Ska bli så skönt att träffa mamma och pappa!

Har en liten rush just nu, eftersom att jag läste lite om Malaysia (tack Nina!) och det verkar så härligt. Verkligheten liksom trillade över mig, som den gör ibland: Damn, om några månder står jag kanske på en tågstation i Phnom Penh påväg för att se Angkor Wat och redo för äventyret :) Who knows?

Tittade förövrigt med skräckblandad hatförtjusning på Idol tidigare idag. Förlåt. Men jag var bara tvungen. Och förlåt. Men jag hade en crush på Danny. God! Kill me!

Usch, jag måste packa fast jag inte har någon lust alls, måste ha det gjort imorrn så jag slipper stressa om jag får lust att sova länge :P Lyssnar på Amy Winehouse nu, måste erkänna att hon är bra trots att jag dissat henne så mycket efter vad jag hört från henne Hultsfred -06. Hon var aspackad och mellansnacket var mest osammanhängande fylledravel. Ska ladda iPoden med Back to Black. Tragiskt nog inser jag att jag försummat musiken för att jag varit så lycklig i livet ett tag nu! Det onda i det goda :)

Nä, nu tar jag mig själv i nackskinnet och kastar mot mot väskan jag ska packa. Puss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0