Gå upp, gå till jobbet...

Phew, äntligen helg? ;) Har jobbat nästan alla dagar den här veckan, även om igår och idag knappt kan räknas. Vi hade familehelg på jobbet och jag var "hund-skötare" åt vår maskot. Jag hjälpte med andra ord Sara som var utklädd till vovve på dräkten, av med dräkten, gav henne dricka när hon var törstig och såg till att hon hade ballonger att dela ut. Hur roligt det än må låta, så var det väldigt trist att i tre timmar sitta i ett ballongfyllt dushrum, statisk i håret och nära ett anfall från alla färger. Och helst idag när alla på jobbet var på genomgående dåligt humör. Eftermiddagen vart långt mer spännande med middag hos pappa Åslins, med tillhörande timmeslång diskssion om människens instinkt, ondhet/godhet och lika värde. Mer sånt! ;)

För det är tyvärr bara människor som kan göra omänskliga handlingar, 
för att citera Thomas i Bob Hund.

I fredags jobbade jag till 19.30, så shoppingen vart inställd, men det vart åtminstone en liten middag med tända ljus, got mat och vin :) Och igår vart det en liten sista-minuten-utgång. Jag, Lars och Forssa drog ner på kåren, beställde in en vinare och filosoferade över livet. Drack även en drink värre än min första grogg. Cruzan hallonrom och Vichyvatten? Utan is? Usch... Kvällen slutade iallafall som vanligt med att jag stapplade in på jobbet för att käka, där Linda hojtade över disk att även Patsy ska hänga med när vi går ut nästa lördag (va? ut?) och att förfesten var planerat i min lägenhet (va? min?) :P Mycket kan man säga om att jobba på hamburgerrestaurang, men personalen går fan inte av för hackor ;D

Nu ska jag försöka att inte upprepa mitt charmiga misstag att trycka på den där jävligt nödvändiga knappen på Lars cp-mus som betyder BAKÅT. Skriva allt en tredje gång lockar inte ;D Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0