Arg!

Gick in på naturkompaniet och skulle köpa den där väskan som jag spanat in (och även har en bild på här i bloggen någonstans). Pratade med personalen, och det visar sig att den svarta är killmodell och för lång i ryggen för mig. Så jag måste köpa en röd. För The North Face är så söta att dom tillverkar herrmodellerna i svart, mörkorange och mörkblått och tjejmodellerna i rött och babyturkos. Vad jävla gulligt, vad jävla verklighetsförankrat! Sånt här blir jag arg på, jag vill vara född med snopp så jag slipper leva i den färgglada värld som verkar vara oss könsbundna (?).

ForssaNåja, synd att min icke-väska var tvungen att avsluta en annars trevlig dag på stan med Forssa. Där har ni en lyftkran som vet vart han har handduken ;) Vi fikade och gick runt i lite affärer. Han hade en liten present till mig inför resan, jag vet inte vad det är men det var gulligt av honom! Bara att han ens tänkte tanken gjorde mig lite varm i hjärtat. Observera felstavningen och Adams-vinken ;D

Verkar bli filmkväll på fredag också. Så dom lär väl antagligen ringa från jobbet och fråga om jag kan jobba :P Jag vill ju fan jobba den här veckan! Har bara typ 9 timmar i helgen och det räcker inte. Blurb. Nu ska jag nog fixa något att käka... Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0