5 veckor kvar, BARA 5?!

Åh, igår var jag och Lars i replokalen, vi försöker spela in en låt. Eller, han försöker spela in en låt och jag försöker sjunga så gott det går. Det var skitkul, trots att jag sjöng en timme innan vi kom på att vi skulle sänka låten lite och en timme till innan vi insåg att låten i vilket fall som helst gick för fort (det ska ju vara en ballad!).

Så, det blev liksom inte mycket vettigt gjort igår, alls :P Och nu kommer vi inte kunna forsätta på en evighet. För idag har Lars träning, imorrn ska jag, Elin, Linda och Nina ut, kul! Och på torsdag åker jag till Linköping för att spana på Jens lekman och hälsa på Ulrika, Emil och kanske lite Christina. Det ska bli så jäkla kul! :) Hoppas jag överlever veckan med en fyradagars; fest onsdag, tosdags, fredag och lördag :P Tärt bara att jag måste upp 9 på onsdag för jag jobbar, och 7 på torsdag för att jag ska med tåget, men värre saker har man väl varit med om?

Fick även ett sms från min systeryster igår, hon ska tydligen komma hit och hälsa på innan jag åker! Så 5-7 oktober verkar det blir systerhelg, yay! Synd bara att jag jobbar både fredag och lördag, men det ska nog gå att fixa? (A) Det är ju inte varje dag ens enda syster åker 100 mil för att få träffa en.

Och nu är det snart bara en månad kvar tills jag åker. Har inte ens sett min backpack-väska än! Men den existerar ju iallafall, och det mesta annars är också fixat; biljetten är bokad, lägenheten är uthyrd, jag har tid för vaccination, mamma har snackat med försäkringssnubbarna, vi har fått hem papper om att fixa autogiro för telefonräkningen, jag har inhandlat lite klimatanpassade kläder, planerat dag för att fixa visum... Och ja, jag blir nervös av att tänka på allt det här, måste gå och skriva en lista eller nåt så jag verkligen inte har missat något :P Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0