Tjuvlyssnat.

En tjej ~25 går in på Ica och har sitt barn, iklädd en rosa mössa, i en sittvagn. En äldre dam kommer fram och lutar sig mot barnet:
Damen: Nämen gud, vilken söt liten flicka!
Tjejen: Tack, men det är en pojke.
Damen (tittar upp och fnyser lite): Men varför har han då en rosa mössa?
Tjejen (svarar trött): För att han är bög.


Fyfan vad jag tycker att den här tjuvlyssningen är rolig! Jag blir så trött på alla som skriver bland kommentarerna att "ja, ni skrattar åt det nu, men ungen kommer bli söndermobbad i skolan". Ja, jo, så är det ju... Men vänta, vilken århundrade lever vi i, nu igen? Pojken kanske bara gillar rosa? Och varför skulle han bli mobbad för det? Jag menar; jag och Lars köpte ett duo-pack tandborstar, en knallrosa och en mörkgrön, vem tror ni använder den rosa? ;) Vem har flest rosa tröjor? Just rosa (och en del pasteller) har blivit så laddade på något sätt, neutralisera dom! Vi kommer förövrigt bli så bra föräldrar :)

Och påtal om kön, så får dom där jävla karl-p-pillerna komma snart, innan jag strejkar. Lite less, är inne på fjärde veckan av försöka att förnya mitt p-piller-recept. Idag när jag var ner på stan i god jävla tid var ungdosmottagningen stängd. Om jag bara hade fått min jävla tid när jag ringde för en månad sen och inte blivit hänvisad till vad dom kallar "drop-in:en" varje onsdag mellan 13-14.30 så hade jag inte haft ångest nu för att jag bara har några piller kvar. Fyfan, dagens i-landsproblem.

Var även förbi jobbet och ringde bort helgens pass. Min syster och hennes pojkvän kommer på fredag :) Ska bli kulkul det. Inte varje dag man träffar henne! Hon ville se mig i livet innan jag åker, som en förtidig jul ungefär ;D Och ikväll blir det antagligen en liten släktmiddag hos Lars mamma, tror att tjejerna har en utgång på g ikväll, men jag jobbar imorgon... Nåja, ska käka någonting nu, blir ärtsoppa ikväll och jag är inget tokfan av det, haha :P Ciao!

Kommentarer
Postat av: Katja

Ring til mödravårdscentralen istället då, dit får man också gå gratis!

2007-10-03 @ 20:24:54
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0