Stockholm.

Sådärja, då lyckades man snika åt sig en dator på mammas jobb, härligt! :) Är helt utmattad! Har sprungit runt i Stockholm heeeela dagen. Sen halv tio imorse, tills nu. Visumet tog mycket kraft faktiskt, var på indiska ambassaden (hemsidan är ett måste-se) halv tio imorse som sagt och därifrån halv elva. Sen gick jag dit igen till tio i fyra och var däirfrån runt kvart i fem. Så sjuuukt mycket folk! Fick ju mitt efterlängtade visum dock och får åka ut och in i Indien hur jag vill nu i ett halvår, nice :) Annars har jag inhandlat allt jag skulle, ska dock in en snabbis till Norrtälje på måndag och shoppa sovoutfitt (hittade ingen utan snobben, why? Vem fan vill ha snobben närmast det allra heligaste?) och växla pengar... Sen är allt på listan avbockat :)

Lunchade med Christina, hon kom med ett tåg till Stockholm och hade några timmar i huvudtaden. Det var mycket trevligt som vanligt! Henne träffar man ju knappast varje dag :) Blev en riktig lyxmåltid på McDonalds, kände att jag måste föräta mig på pommes nu, det är ju inte dirkte det jag kommer äta varje dag framöver...

Indien - en personlig guideVar på äkta Stockholm-sightseeng idag också! Åkte tunnelbana till Skanstull, klev av där och gick till Vagabonds resebokhandel ;P Det var ju helt wild and crazy av mig. Mycket mysig liten affär och lyckades till och med få en glimt av chefredaktör Tobias Larsson i egen hög person! Hett va? Köpte "Indien - en personlig guide" den verkar perfekt.

Har förövrigt fortfarande lika ont som förut där dom tog sprutorna. Lika svullet på ena armen också, lika rött, lika varmt. När ska det gå över? Kommer jag att dö? Är det en infektion? En överreaktion? Den spanska luftburna lepran? ;) Give me anvwers!

Och på tal om answers. Alla undrar hur jag ska göra med blogg och så när jag rest iväg! Jag har en resedagbok, men kommer inte att använda den under backpackingen, däremot kommer jag fortsätta uppdatera den här bloggen! Ska försöka skriva så ofta som möjligt och lägga in lite bilder då och då :) Varför är resedagboken så hypad? Är den mycket bättre en att ha en reseblogg egentligen?


Nåja, det tror jag var allt. Nu slutar mamma snart! Hoppas att vi hinner hem till Idol och att pappa har lagat klart maten, Taco! :) Hemmafredag i Utveda (ja, Malin, det heter så) ftw! ;) Kramhej!


Kommentarer
Postat av: Katja

oooh vad du är cool! ;) du vet väl att dom har skräpmat i Indien också? Typ som burger king o annat shit! ;)

2007-10-26 @ 22:10:00
Postat av: Linda

Klart dom har, men mitt mål är väl inte direkt att åka till Indien och äta skräpmat... Förresten vet jag inte hur utbrett just hamburgare är med tanke på att kor är heliga? ;)

2007-10-26 @ 22:21:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0