Så kan det gå...

Så kan det gå...

Först när jag hörde att talas om den här lappen som låg i min tidningshållare blev jag arg över att den var anonym. Visst, jag fattar att man inte vill att någon spyr på ens cykel. Men personen som skrivit lappen måste ju fatta att ingen spyr med flit, att denna handling inte var planerad eller igenomtänkt utan bara blev som den blev i ren panik och att ingen någonsin kommer göra samma sak igen. Genom att inte signera den med ett riktigt namn vill han ju heller varken ha ersättning eller en ursäkt. Så varför skrevs denna lapp?

Nu är jag inte arg längre, men jag vete fan om jag ska se den som ett försök att skrämmas (typ: "jag vet var du bor, din mamma") eller ett försök att vara lustig (jag antar att den där taskiga handstilen och stavningen tillhör någon ung/dum person). Irriterande att personen i fråga inte kan konfrontera mig istället för att skriva en fånig och osingerad lapp. Om du tycker att jag har gjort fel kan jag ta det, men i så fall får du stå för det och anklaga mig to my face. Så jävla Sverige det är med lappar! 

Jag hann f.y.i. inte ens fatta att någon hade spytt utför balkongen förrän jag var påväg till tåget på torsdagsmorgonen och hade asbråttom. Då var det inte mycket att göra förutom att be för regn! Eftersom att de sista timmarna i onsdags mest är tomrum minns jag fan inga av alla incidenter som verker utspelats här, men det kanske är lika bra ;D Gissa förresten hur det såg ut här när jag kom hem? Jag hann inte städa undan en pryl innan jag åkte, så det var jättetrevligt att diska och plocka undan idag! Hela dagen har gått åt till intorkade mjölkdrinkar, yummie! :P Skjuter fram att damsuga undan stackars krukväxten som for i golvet och överväger att gifta mig med Lars eftersom att han ändå röjt undan det värsta igårkväll när jag satt på tåget :P

Nåja, är det fest så är det, shit happends och vi hade fan askul! Man håller ju på att förgås när man kollar på alla bilder och den där jävla videon som Elin lagt ut :D Ibland måste man få släppa loss, synd bara (och konstigt!) att inte grannen med cykeln verkar dela den åsikten ;)

Nä, nu ska jag fan ta mig i kragen och städa klart vardagsrummet och se om jag vågar ge mig ut på balkongen och sopa upp glaset där :P Haha, man kan fan tro att vi var 50 pers här, när vi bara var typ 7? Då har det varit fest allt! Hörsdå, PöZzIz! 


Kommentarer
Postat av: Nina

haha nämen gud.. han/hon kan ju inte ens stava till cykel. hörde att det kanske var jag.. eller att ni trodde det.. ja jag minns iaf inte :S

2007-10-01 @ 20:29:38
URL: http://kickeninan.bloggagratis.se
Postat av: Elin

CYCKEL!!!!!! Nästa gång denna person skriver en lapp kan väl han/hon undvika stavfel.

2007-10-01 @ 21:32:08
Postat av: Katja

HaHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAA jag tror jag döööör! :)Vilken rolig lapp! :)

2007-10-03 @ 20:33:23
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0