Linda vs. Hösten; 1-0

Så... Jag tänkte vara duktig. Gå ner på stan, boka frisörtid, gå på apoteket och köpa grejerna till mitt resemedicin-skåp (100 saker), handla hänglås och armékniv och andra bra-att-ha-grejer på Clas Ohlson och köpa handtvättmedel och en regncapé. Så jag klädde på mig enligt de 11 graderna som rådde utanför, kände mig jätteföretagande och steg ut. Jag kom 20 meter innan jag insåg att jag var i helvetet. Jävla blåst. Jag gick 20 meter till och det började smådugga. Jag insåg att det förra helvetet inte var helvetet, utan bara en försmak. Helt säker på att detta var det riktiga helvetet vände jag på klacken.

Jag gick upp till Eclairs, köpte två biskvier, laddade ner subtitles till Heroes episod 1, avsnitt 16-23, la upp dom i playlisten och är nu påväg till soffan :) Har redan gjort alla obscena tecken jag kunnat kommit på mot diskhögen, dragit för persiennerna och tänker bara mysa med mina biskvier och en kopp te i några timmar nu. Ha! Så äger man den svenska hösten. Du har inget mot mig din jävel! ;)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Hahah sökte först på google efter Linda bergqvist men de fanns massa sånna, den fick jag en lysande idé! Trynhilda! Å se här e du =)

Vi bokade en resa till egypten i dag :D åker 15e januari så vi tänkte me få lite färg även om du kommer slå oss me hästlängder!

Vi glömde inget va? tyckte jag fick me allt, allt utan att väcka varken dig johan eller Lars ;) eller ja johan väckte jag ju innan vi åkte iofs ;)

Kram Stora syster

2007-10-09 @ 18:22:37
URL: http://catrool.blogg.se
Postat av: Camilla

Hehehhe hörde mamma berätta att du trodde vi försovot oss :p De va lite sött ;)

Ja vi kollade faktist på att åka till indien för att träffa dig men de va så jääääkla dyrt typ 14000 för ba flyg å dåligt hotell, nu fick vi al inklusive , och flyg för 9500 för båda! obs al inklusive innebär även gratis sprit och kvälls underhållning ;)

Nu ska jag ha engelsa redovisning om osmotic evaporation! :P

2007-10-10 @ 07:25:30
URL: http://catrool.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0