Jobb.

Blev besviken idag på jobbet, mest på saker som inte går att göra någonting åt. Man får som anställd ingen vidare arbetsmoral när man känner sig överkörd varje gång man försöker göra något över huvud taget. Det där med "om du ställer upp för oss, ställer vi upp för dig" är något som aldrig existerat känns det som, så varför används det? Morot? Jag är på jobbet så fort det ringer i min telefon, ställer in mina egna planer om det krisar, med en leende. Men när man själv behöver något i sista stund, då ska det vara riktigt besvärligt, för att bevisa att man "ju borde vetat det här tidigare", att man ju borde "kunnat gjort det här för några veckor sen". Nej, det kunde jag inte den här gången. Ibland händer saker i livet med kort varsel. Och det är synd att vi som talar sanning ska lida över att andra ljuger. Det är också synd att jag blir straffad två gånger vissa gånger när andra ljuger, och blir inringd i sista stunden, måste lägga om livet och göra om planer. Borde kanske anamma den rådande stilen; "ni borde ha vetat det här tidigare" och "ni borde ha ring för flera veckor sen"? Ibland känns det som att jag ställer upp lite mer... Tur att man har arbetskamrater som räddade dagen! Utan Elin och Nina hade jag inte fått träffa någon syster. Tack, ni är guld värda! :)

Ingen vidare dag som ni förstår. Jobbat 11-20, men hade i och för sig rätt bra sällskap större delen av dagen. Imorgon blir det städa lite granna inför systerns ankomst, sen blir det laga och äta lite mat. Parmiddag, mig och Lars vs. Camilla och Johan :) Vad kan man äta..?


Det vart tydligen en hård utekväll för tjejerna igår förresten. Skönt att jag missade den :P Fick se en bild idag från förra onsdagen, den som Katja tar i förgrunden till Elins snyggvedans. Den som jag säger "Åh! Jag ser nästan söt ut!" och "Tur att jag har röda kläder så jag matchar..." om. Ja, Linda, tur att du matchar tequila-flaskan... Vill bara att alla förstår att vi drack upp den där!  I will never fully recover. Seriously. Blir illamående av att se bilden, nu ska jag gå och spy. Hejdå!

Kommentarer
Postat av: Elin

Anytime :D

2007-10-05 @ 00:49:35
URL: http://www.elinnorberg.bloggagratis.se
Postat av: anonym

men säg upp dig då om de e så jävla jobbigt, du gnäller ju bara

2007-10-05 @ 04:15:06
Postat av: Anonym

men säg upp dig då om de e så jävla jobbigt, du gnäller ju bara, trotts att ja bara jobbar extra så tycker jag att assistenterna gör ett bra jobb o får stå ut med mkt gnäll

2007-10-05 @ 04:16:32
Postat av: Nina

Det var så lite så :) klart du ska träffa syrran..
snyggt att du matchade tequila flaskan också, det hade jag inte tänkt på ;)

2007-10-05 @ 11:04:42
URL: http://kickeninan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0