Haircut!

Okej, jag sa att mitt hår ska bli kort. Och ja, det blev det. Det har aldrig varit kortare och jag förfärades när jag kom till jobbet efter frisören och insåg att jag inte längre behöver sätta upp håret under jobb-mössan. Eller behöver, jag kan inte! Tofsen blir ungefär med hår från 5 kvadratcentimeter. Jag har pojkfrisyr, och någon konstaterade snällt att "min pappa har mer hår"!

Det blir ju extremt lockigt iallafall när det blir kort, och det är ju fint att det är jämnkrulligt och inte sådär "lite krull här, mer krull där", som det är när det är längre. Jag blev faktiskt nöjd med frisyren, men är fortfarande i chocktillstånd. Någon frågade för övrigt på förefesten hur långt hår jag har när jag inte krullar det. BRA FRÅGA! Förstår inte att de flesta utgår från att det är permanentat, jag ska citera Justin Timberlake: "Varför skulle jag vilja se ut såhär i huvudet?" :P Påtal om förfesten så vart det inget mer än förfest, var inte på humör, så när de andra stack ner på krogen stack jag hem. Vad fan är det för mening att gå på krogen när det är 5 grader ute? Hej, så här snygg är jag när jag har två par långkalsonger under mina jeans.

Igår var det fixardag. Idag är det städdag, blir så besviken på mig själv när det är så jävla stökigt här hemma. Har tömt skåpet på tre kassar pantburkar och -flaskor. Ska även ta ner några banankartonger från vinden och börja packa ner mina kläder och prylar, jag lämnar Sundsvall om 2 veckor (sista veckan innan resan är hos mum n' dad's), så det är fan dags att packa ihop grejerna. Ikväll är det dock jobba som gäller, 17-02. Härliga tider för mitt förhållande. Lars jobbar 08-17, jag 17-02, så den tiden vi faktiskt har tillsammans sover någon av oss :P Annars är det ju skönt att jobba natt... Men nu, städningen kallar! Bye!

Kommentarer
Postat av: Elin

Det var väl inte jag som sa det där med pappa som har mer hår?

2007-10-11 @ 20:52:03
URL: http://www.elinnorberg.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0