Good bye Sundsvall.

partajHaha, undanröj alla tvivel, visst fan var det avskedsfest igår! På en måndag... Udda! Men kul var det, åtminstone det man minns, en lätt lyckad sistanatt i Sundsvall. In med tequilan, ut med vettet. Fyllenivån var hög och jag satt under hela förfesten och väntade på en arg granne som skulle upplysa oss om att man faktiskt inte kan spela sådär hög musik halv tolv på en måndag :D Men icke! Underbart. Ner på krogen kom vi också, på något vis? Stackars taxichafför. En snabbis på Daltons med hångelfest? Stackars bartenders. En snabbis på Max med fettfest? Stackars arbetskamrater! Vad mer kan man önska? Sundsvall i all sin prakt ;P Vänta bara tills jag kommer hem, för då blir det välkommen-hemfest ;)

Fick en väldigt fin avskedspresent av Emma och Carro i form av boken Brev till samhället. Den följer med till Asien! Fick även bildbevis på att Lars läggning är diskutabel, dock påstår han att man aldrig kommer finna min svårt sargade kropp om jag lägger ut den bilden här ;) På tal om bilder så fick jag inga bra festbilder alls, bara massa konstiga bilder på människor som sitter ensamma och ser uttåkade ut! Sämst... 

Och nu är det alltså inte ens ett dygn kvar innan jag lämnar Sundsvall för ett tag. Har dagen till ära införskaffat en resehandduk och ett reselakan i siden. Visste ni att det fanns en siden-affär på nybrogatan i Sundsvall? Alldeles vid kulturmagasinet? Ascoolt, jag hade ju planerat att strula runt med tunnelbanan för att ta mig till en affär i Stockholms utkant typ, men det räckte med att jag gick ner på stan :P Han som äger butiken var jättetrevlig till på köpet! Lyckat :)

Var uppe vid tio imorse och har nästan inte alls varit bakis idag! Har tvättat och lagt fram allt som ska med och packat undan allt som inte ska med. 6 banankartonger och en flyttlåda med grejer som ska upp på vinden. Helt sjukt massa grejer som jag ska leva utan! Nåja, nu ska jag pysa iväg och laga Lars och min "sista" måltid. Scary! Tack och hej!

Kommentarer
Postat av: abecedarian

Brev till Samhället! Haha, den är sjukt roligt. Han har en till bok, om du inte redan visste det, som du hade kunnat få låna med dig om du velat. :P

2007-10-24 @ 17:58:36
Postat av: Nina

Fan Linda nu är du på väg. Känns lite trist att jag missade avskedsfesten. Men jag börjar ladda redan nu för välkommen hem festen :) Du kommer ha det så bra därborta. Jag är bara lite svundsjuk, jag lovar ;) Ha det bra så syns vi om några månader!

2007-10-24 @ 22:48:24
URL: http://kickeninan.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0