Good bye Matfors. Good bye work.

Jaja, sista gången man såg Matfors och sista gången man jobbade innan avfärd. Spännande. Synd bara att sista arbetsdagen/natten vart så trevlig. Jag hade hellre haft ett sista pass som var hektiskt och olidligt, det sista man vill sakna under sin resa är ju jobbet.

Jag har mild ångest för att jag råkade säga "han" till en tjej idag! Det är väl det värsta man kan göra? Fan, började direkt tänka på flygturen till Thailand -05! Man hade nämligen speciell mat för alla under 12 på resan, typ kötbullar eller något annat barnvänligt... När flygvärden (den manliga flygvärdinnan?) kom fram till mig, gav han mig en snabb blick och sa "jaha, och du ska ha barnmeny?". Pojkvännen som satt brevid bröt ihop i skrattplågor och jag stirrade (i chocktillstånd) dumt som svar och ångrar bittert att jag inte tog barnmeny och beställde in ett glas vin till ;D Snyggt jobbat SAS? Verkligen!

En annan stund som inte var min stoltaste inträffade faktiskt idag. Jag gick från köket till vardagsrummet hemma, och Lars gick bakom mig hela vägen, så jag som var i andra tankar vände mig argt om och sa "Vafan, förföljer du mej eller?" han kollade chockat tillbaka och pep fram "Nej, men vi bor i en etta?" Justja. Linda goes paranoid :P

Imorgon är det måndag. Och tydligen är det avskedsfest här då för att kompensera för helgen? Inget är ju hugget i sten eftersom att alla lika gärna kan ställa in igen :D Lustigt att Elin, den enda som faktiskt ville inta alkoholhaltiga drycker i helgen (men med föga framgång), är den enda som verkar banga inför imorgon! Ja, jisses! Dags att kila iväg och hetsa över den opackade packningen. Byebye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0