Good bye love.

Aj, vad ont det gjorde i hjärtat att se Lars försvinna. Kommer under hela resan se för min inre syn hur han står på perrongen med enda handen mot min hand på tågfönstret och andra handen på hjärtat. Kunde inte hjälpa att tårarna rann och att jag satt där och snörvlade i tågkupén medans hela vagnens befolkning lyfte ett gemensamt ögonbryn. Han var så vacker och jag var så påväg bort på obestämd tid.

Satt hela morgonen innan tågresan och pysslade med en liten påminnelse till Lars hur mycket jag tycker om honom. Och baby, om du någonsin kommer börja fundera på antalet av någonting speciellt så behöver du inte leta längre när du hittat nummer femton... ;)

Har på det stora hela varit fruktansvärt känslig idag, det har liksom legat i luften. Fick en ganska stor tår i ögat när jag läste min systers blogg. Den var väldigt fint skriven, och det var faktiskt underbart skönt att höra någon säga att alla här hemma finns här också när jag kommer tillbaka. Det hade ingen sagt till mig än. Tack Camilla, du bevisar vem som fick bästa genuppsättningen! All kärlek :)

Väldigt skönt att komma hem till mamma och pappa också. Ska bli skönt att slappna av här en vecka innan stora äventyret. En lugn oas i en värld av stress. Samtidigt vart det som ett antiklimax att komma hit, när jag packat och förberett mig på stora resan. Ska bli så skönt att komma iväg! Jag är laddad och på. Det värsta är över och nu väntar bara äventyret :) Dags att sova, uppe sen fem i sex imorse. Natt!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Haha bästa genuppsättningen vettefan, påtal om gen så är de
precis vad jag skall ägna de snart kommande 4 h åt , har tenta i Biokemi snart, huga!

Du, du kommer väl att uppdatera resedagboken hoppas ja? såg att du hade registrerat dig iaf =)
Vi vill ha dagboksskrivning och massa bider! :D

Hälsa familjen!

2007-10-26 @ 12:00:45
URL: http://catrool.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0