Good bye Allsta.

Alltså seriöst, vad fan är det med hypen om Idol-Amanda? Alla tycker om henne. Hon ser ju för sjutton ut som random 14-årig popare, säger bara dumma saker hela tiden och sjunger långt ifrån bäst. Visst, hon har kanske speciell röst, men det räcker iallafall inte för mig. Hon har ju enligt mig gjort en låt bra och det var den där första någonstans, "Look what they've done to my song". Men människan slaktade ju Tainted Love. SLAKTADE! Jösses, var är smaken?

Nåja, som ni förstår efter min hetta inför Idol vart det ingen utgång igår. Det var bara jag och Elin som skulle supa, alla andra skull aningen vara nyktra, och/eller bara "titta förbi". And if I'm gonna go out, I'm gonna go with a bang. Sista utgången i Sundsvall kan ju inte bli något meseri, så jag sket i hela grejern och tog hemmakväll med Lars, te och biskvier :) Malin, Ida och Sandra tittade förbi och kikade lite på Idol också. Så kvällen vart rätt lyckad trots allt...

Ikväll ska jag jobba, imorrnkväll med.  Just nu är jag i Allsta hemma hos Lars ystra moder för sista gången innan jag åker, träffa hans familj ska käka lite familjemiddag. Imorgon blir det samma sak fast ute i Matfors hos pappa Åslin med familj. Känns helt jävla sjukt att det jag ser här och nu inte kommer ligga framför mig igen på kanske ett halvår. Helt overkligt. Helt stört att titta på backpackerryggan och den tomma garderoben. Det här är ju mitt hem! Inga second thought dock. Det ska bli så skönt att komma iväg, helst när man kliver ut i de tre grader som råder, jävla Sverige.

Nu är det tydligen mat snart, och Lars lillebror Per verkar mer och mer frustrerad över att jag upptar hans ömt älskade dator ;) Ska kila, ciao!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

jag ringer dig imorron=)

2007-10-20 @ 20:58:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0