Då och nu.

Jag gråter! Jag sitter och läser min gamla blogg och gråter, fan... Gråter över hur träffsäkert och skickligt jag träffat varje ton av min förvirrade tonårs-smärta och förevigat den i ord. Men också för att jag på något sett verkar ha glömt hur man skriver så naket och vackert som jag kunde göra då. Och jag fattade inte förrän nu vad en gammal vän menade när han sa att han glädjs över att läsa min nya blogg. Jag fattade inte förrän nu, när jag med dagens perspektiv läste min gamla blogg. Jag har lämnat den där tiden i mitt liv och även om jag aldrig var lika olycklig som jag fick det att låta, så är jag är lycklig nu. Och jag ska sluta underskatta livet, för det är så frukansvärt jävla underbart.

"Det känns som om att problemen hade försvunnit om man lagt sig ner och töat bort med snön, men samtidigt vet jag att dom inte gör det. Och vetskapen till trots är jag handlingsförlamad, varje tanke och varje muskelrörelse känns överflödig. Varje blinkning och varje andetag. Allting är lite för jobbigt, lite för överväldigande, lite för svårt att greppa. (Lite för Januari.)"

"Jag har förstört det! Jag har förstört allt för mig själv och kan aldrig ta det tillbaka. Kärleken är förstörd, tvåsamheten ett skämt och närheten plast. Och varför? För ett påklistrat behov av att inte vara ensam. För att förskjuta ledan av en förlust i väntan på nästa. Och vet ni vad? Det fungerar inte. (Love is dead.)"

"Just inatt är snart slut och just imorgon är allt annorlunda. Och just iögonblicket vill jag inget annat än att någon ska kunna dö för mig. (Mörkare.)"

Åh, ni ska veta hur jag återupplever alla känslor när jag läser det här. Och vissa saker gör mig stolt. Jag upprepar i hela bloggen och att jag måste våga, att jag måste hoppa. Jag har aldrig vågat, aldrig satsat och aldrig hoppat förrän jag bokade den där resan. Nu är jag på gång. Jag är kär och lycklig och påväg och det här är livet! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0