Cheap Monday

Kodak M753Sista natten avklarad! Nu har jag ett fyratimmars idag, pass 11, sen jobbar jag inte förrän lördag. Lön idag förresten, jobbade 50 timmar förra månaden, hur gick det till? Två bortresta helger i och för sig.  Jag tjänade iallafall inte multum! Och nu måste jag köpa en kamera inför resan, det verkar bli en Kodak EasyShare M753, svart, med ett 1gb minneskort. Den är någorlunda liten och bra, samtidigt lagom billig. Vad sägs? Några inside-tips om Kodak-kameror?

Och påtal om den där festen jag skrev om i förra inlägget, den så kallade utflyttnings(för)festen, den är öppen för alla som vill komma. Jag har inte "bjudit in" någon, så hör av dej eller titta förbi här på fredag lagom tid om du har lust. Jag blir bara glad om du kommer och träffar mig en sista gång innan jag åker :) Kl 8 kanske?

Lite i-sista-minuten-panik över lägenheten nu, eftersom att hyresvärden insåg i fredagskväll att lägenheten är skriven på min mor! Som bor i Norrtälje! Jag visste det såklart hela tiden, men trodde att värden och mamma hade gjort upp något eftersom att de pratats vid. Jag menar, om jag ägde lägenheten på papper, varför skulle hon överhuvudtaget ringt honom? Men icke! Det betyder att vi måste panik-skicka alla papper som ska skrivas under dit, och hinna få tillbaka dom igen den här veckan i princip. Jippie! Hatar att stressa med saker.

Så nu ska jag upp och hoppa, käka något och klä på mig, sen blir det en sväng på stan innan jag drar på jobbet, det är så fint väder :) Hejs!

Kommentarer
Postat av: Malin

Gissa vem som kommer gå på den ;)

2007-10-15 @ 18:10:08
Postat av: Linda

YOU PIG! :D

2007-10-16 @ 00:31:40
Postat av: Malin

Det kan du ge dig faan på! Men ska upp tidigt dan efter så lura mig inte att festa för hårt, deal? :P

2007-10-16 @ 08:21:11
Postat av: Syster

Ta johans försöag iakt, klarar den av vatten?
Johan ångrar inte en sekund att han tog en sån, de va värt de många gånger om!!!

Kram din kloka stora syster ;)

2007-10-16 @ 12:29:41
URL: http://catrool.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0