6 dagar.

Riight, om en vecka är jag i värmen. Just nu är jag i extrem kyla. Jag har gått runt i ett dygn och trott att jag haft feber. Men insåg att jag helt enkelt fryser för att det är utomhuskallt inomhus. Alltid en höjdare att vakna av att det är 16 grader och [insert_random_kroppsdel] är blå och halvvägs förfrusen för att den råkat hamna utanför täcket. Förtstår inte varför herr och fru Bergquist ska trilskas med att ha det så fruktansvärt kallt...

Nåja, en andra bra sak just nu är att jag fortfarande har ont efter sprutorna igår morse, 36 timmar senare. Sköterskan kan omöjligt varit en utbildad sådan, det gjorde för det första stört ont när hon tog sprutan, hon högg även in den ála armesköterska (samt gjorde ett kräkframkallande "pop"-ljud när hon stack in sprutan: "Nu sticker jag! Pop!") och dessutom pratade hon bort alla frågor vi frågade för att hon inte kunde svara på dom och såg allmänt osäker ut. Ena "injektionstället" är uppsvällt i en 5cm i diamter stor bula, kanske 1 cm hög, varm och knallröd. Så ska det säkert vara! Säkert!

En tredje källa till outtömlig glädje är att min (och Malins) internhumor om att Lars är bög helt plötsligt utvecklats till att alla på jobbet tror att Lars är gay och att han hånglade med Jonas på avskedsfesten i måndags. Om min pojkvän verkligen vore bög, skulle jag skämta om det? :D Haha, dom hånglade inte, tokstollar!

Nä, mitt liv är inte så spännande just nu. Så därför bloggar jag på av tristess. För att ni ska förstå hur livet knallar här ute i Utveda känner jag mig nödgad att citera Per Gessle: Jag sitter på en sten vid en sjö i en skog på en ö, ungefär (Jävlar! I just hit som sort of new all-time-low). Idag vart det iallafall lite shopping i Norrtälje, lite hemmamys med mammsen, en timmes upprepad besvikelse när jag försökte se Ed Wood för andra gången, jag trodde att jag kanske skulle hitta den bakomliggande djupa meningen. Men nej, jag får helt enkelt inse att Tim Burton gjort en film med Johnny Depp som jag inte älskar. Hårt.

Imorgon är det storhuvudstaden som gäller. Visum, svala snobben-fria sovkläder, växla lite pengar och köpa en liten bok för anteckningar under resan. Luncha med mamma, eventuellt fånga en glimt av Christina när hon byter tåg. Mm, resan närmar sig :) Jag och Tobias insåg sakta men säkert idag att vi anländer till ena flygplatsen i Mumbai, The Chattrapathi Shivaji International Airport, men flyger till Goa från den andra, Santa Cruz  Domestic Airport. Vi som bokat resorna samma dag för att slippa massa åka fram och tillbaka! Antagligen ligger flygplatserna i anslutning till varandra på ett eller annat sätt, men det känns ändå lite struligt? Jaja, det ordnar sig! Och nu bloggar jag (som Elin säger) som under pistolhot. Ska genas sluta med det! Hej!

Kommentarer
Postat av: Malin

Utveda?! :P

2007-10-26 @ 07:47:07
Postat av: Katja

om din pojkvän verkligen var gay hoppas jag att du gör slut och tar med mig på resan istället ;)

2007-10-26 @ 22:10:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0