2 veckor kvar.

En helt vanlig dag hos Bergquist/Åslins:
Linda: Fan, jag har tappat bort min vante! Skit, det är ju kallt ute... Vart är den?! Hjälp till då!
Lars: Ja, men om du tappat bort den kan den ju vara ungefär vartsomhelst...
Linda: Sluta var så jävla elak!
Lars: Men sluta tappa bort saker! Du gör det ju hela tiden, slarvmaja.
Linda: Det gör jag inte alls... Haha! Jag hittade den, den låg här borta i vardagsrummet i en blomkruka under en hög tidningar!
Lars: ...

Så jävla typiskt oss/mig. Lars har rätt. Fan jag hittar aldrig något! Trots att jag verkligen älskar när saker är uppradade och på sin plats så är just kläder och nycklar och sånt helt ömöjligt att hålla reda på. Helt omöjligt! Damn alltså.

Satt förövrigt och googlade Ernst Kirchsteiger igår. Vilken man! Han är verkligen störtskön! Alltså hör på det här citatet: "Färgen får det att brumma som en liten humla i mitt bröst.", eller det här: "Man känner aldrig sig så rik som när man plockar ut färskt bröd ur ugnen." Hoho, mysfarbror! Är även helt säker på att Lars kommer bli minst lika het som Ernst är när han är 50, dom är lite lika på något sätt :P

Han var lätt obetalbar igår när han hjälpte mig med håret. Som de flesta kanske vet så har jag några slingor rakt hår under tokkrullet. Så igår tog jag tjuren vid hornen och köpte ett hempermanent-kit. Asbra blev det! Hade inte blivit lika klockrent om inte Lars stått där med permanentvätskan, fixeringsvätskan och papperstussar och duttat på. He's a doll :)

Igår bokade jag och Tobias även hotell första två nätterna i Goa, så vi slipper springa runt med ryggorna och leta någonstans att bo när vi kommer dit kl 16.00, jetlaggade, jävliga och har rest i ett dygn. La Ben Resort 120 m från Colva Beach. 47kr/natten! Helt okej om ni frågar mej! Nu ska jag dock ner på stan och dra en fika med Forssa på chokladcaféet. Tjarå!

Ps. Varför handlar reklamerna på min blogg alltid om 1. Mens eller 2. Cancer i livmodern? Ser ni också det? Är det så på alla bloggar? Trevligt liksom!

Kommentarer
Postat av: Malin

Ååh! Chokladcaféet... Jag saknar. Hm, du och jag har verkligen dom där små lite fåniga sakerna gemensamt, nästa på listan: Tappa bort grejer. Och hitta på märkliga ställen. Men du, jag försökte ringa dig idag men gick inte. Tänkte ju styra upp en dejt :)

2007-10-17 @ 22:51:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0