2 dygn.

Om 2 dygn är jag i Helsingfors. Om 2 dygn och 3 timmar sitter jag på flyget till Mumbai. Om två och ett halvt dygn sitter jag på flyget till Goa och om tre dygn är jag på mitt hotellrum under solen. Inte illa! Timmarna känns oändligt långa kan jag berätta!

Dagen har varit en riktig slappardag, det behövdes efter tempot jag hållit den senaste veckan! Har dock hunnit vaxa benen, med föga resultat. Mina hårstrån är så tunna att dom går av snarare än följer med med rötterna. Elakt! Jag drog även fram symasinken och sydde ett litet schal att ha runt huvudet så man slipper bränna hårbotten i solen där borta.

Igår fick jag en julklapp av mamma, i äkta julpapper! Så gulligt, härligt att ha om man blir borta över jul. Men än så vet jag inte om det kommer bli så eller inte, julen är en så speciell högtid... Jag som bor så långt bort får träffa all släkt, familj och vänner. Men samtidigt är det jul varje år. Jag har 60 jular på mig att fira hemma. Insåg det igår när Lars tröstade mig med att säga: Vi har minst 60 år på oss att vara tillsammans. Och det är så sant! Nu ska här fan njutas. 

Jag har sånt jäkla tur också! Precis när jag har som tråkigast inser jag att dom har kommit med Ballon Tower Defence 2 ;D Så jävla beroendeframkallande. Sweetie, nu är det min tur att äga dig... Moaahahaaha! Pusshej!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Min adress är:
Ulrika Hollmer
Alsättersgatan 11 B32
584 35 Linköping
SWEDEN

Jag kommer att vänta på vykort=)

2007-10-30 @ 18:13:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0