Palolems sista solnedgang...

... har jag sett idag. Den sista for mig alltsa. Lite trist, men det ska bli skont att komma ivag, se nagonting nytt efter en vecka har. Dagen till ara har vi mest bara pressat pa stranden. Legat pa en solstol, badat lite ibland, sippat farskpressad ananas-apelsinjuice, last South East Asia on a shoestring och planerat resan :) Har brannt mig lite pa vanster arm, men ar pa det stora hela bara mest valdigt brun! Vi hyrde aven en kajak i eftermiddags och jag och Steffi paddlade bort till delfin-stallet fran igar, men vi sag inga delfiner. Vilket var javigt synd for paddla ar helt stort jobbigt! Jag holl pa att avlida.

Kvallen som ar framfor oss kommer bli mycket lugn. Palolem var tydligen inte mycket av en partystrand. Alfa Bar igar var en ren katastrof. Alla var dyngraka och runt 30. Traffade en Amerikansk karl, och mitt i en diskution rakade jag saga till honom att jag faktiskt inte hade nagot intresse att resa till USA, eftersom att jag var mer intresserade av andra kulturer. Och helvetet brot loss. Han tjatade pa mig i en timme efter det om vilken hemsk manniska jag var och hur lite jag var vard i hans ogon: "How can you say such a rude thing to me?". Forst trodde jag att han skamtade, men det gjorde han inte, och nar jag forsokte fly hans underbara sallskap foljde han efter. Herregud, jag visste inte att sadan patriotism existerade. Nu vill jag verkligen aldrig aka till USA.

Skriver for ovrigt valdigt mycket blogg just nu, men det ar mest for att det ar tusen saker man alltid maste fixa pa internet. Boka flyg, tag, buss. Kolla upp tidtabeller, kartor, namn. Tror inte att jag kommer kunna uppdatera lika ofta nu nar vi lamnar Palolem for Kerela, men vi far se :) Vi ska ivag nu och leta nya skor till mig, fick ett skavsar av mina gamla flippisar forsta dagen som inte lakt an. Alltid massa sand i det, och det blir bara varre och varre, sa det ar nog dags... Men vi hors nagot. Ciao!

Kommentarer
Postat av: Katja

Jag tycker det är jätteroligt att du skriver :) Hoppas du har det jättetrevligt därborta. på tal om att du är brun så kanske vi borde få se det på bild? :P

2007-11-10 @ 19:49:05
URL: http://candygal.blogg.se
Postat av: mamma

Känns bra att du skriver så ofta.Nu ett typiskt mamma inlägg.Var försiktig med såret så att det inte blir infekterat.Njut av värmen för här är snöigt och kallt.
P&K mamma

2007-11-11 @ 10:08:40
Postat av: Elin Norberg

Trivs du bättre därborta nu? :) Hoppas det. Snart är det personalfest o det känns tråkigt att du inte ska vara med!! Men det blir fest sedan när du kommer hem :D
Det är ett måste.

2007-11-11 @ 22:31:26
URL: http://www.elinnorberg.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0