Palolem.

Idag har jag akt buss i tre timmar for att forflytta mig 5 mil. Mycket spannande. Fick ovantat sallskap av Steff och Toby, som andra de sig fran Benaulim och valde Palolem dom med. Dom har tva polare har, sa jag har varit lite femte hjulet med alla tyskar, men det har gatt bra. Vi bor dock inte pa samma stalle, jag bor lite centralare och mycket skabbigare. Deras hotell sag jag forst ikvall, och det var galet fint. Ska fotografera det och latsas att jag bodde dar :P Min lilla trahydda svavar ungefar 2 meter over marken, golvet ar trabitar med sma springor har och var, har inget fonster utan bara traspjalor, en stor sang, ett bord, en stol och utanfor en veranda med en hangmatta. Helt okej. Helst eftersom att jag antligen fick nytta av mitt spindelnat, det var latt att fasta i hyddtaket. Det ar val i primitivaste laget kanske, och rosamalt... But I'm hanging in there!

Stranden har ar stort fin! Galet, galet, ska fotografera som en tok. Ni far ursakta att jag ar sa dalig pa att lagga in bilder. Det ar jobbigt :P  Palolem ar en riktig par-strand, den ar fruktansvar fin och romantisk och overallt ser man foralskade manniskor. Jag har gatt runt hela dagen och haft lite ont i magen och saknat Lars (mer an vanligt). Inge roligt!

Tror att jag ar pavag hem snart. Pa fredag ar det dock Diwali, ljusets hogtid. Sa det vill jag inte missa, ska tydligen vara eldar, ljus, fyrverkerier och fest pa hog niva. Men kanske aker jag hem sa att jag har varit borta i tva veckor. Det ar ju anda en hyffsad semester och jag har i princip alla pengar kvar att forsoka igen, nar jag kanner mig mer peppad. For just nu ar jag bara sjukt opepp, som jag berattat om forr.

Nu ska vi eventuellt  ta en liten, liten krogrunda eller dylikt. Kanna Palolem-pulsen... Kramhej!


Kommentarer
Postat av: Stora syster

Stå på dig kära syster, tror du kommer klara detta galant..
Hoppas du hittade massa likasinniga backpackers i kväll :) Lärde mamma hur man skriver in kommentarer på din blogg nu här så får se om hon lyckas ;) hihi :)

Kram en blöt Göteborgare
/Din Syster
Ps Johan hälsar så gott :)

2007-11-05 @ 20:56:42
URL: http://catrool.blogg.se
Postat av: Katja

Hallo! Komma hem redan? Menar du verkligen att du längtar hem till ett kallt och småslaskigt sverige och framförallt ett tråkigt Sundsvall..? Shape up baby! Lev ut din dröm nu, tänk på mig som sitter här hemma med 3 år på högskola framför mig som INTE kan åka på nåt äventyr än på ett tag i alla fall! Annars hade jag gärna följt med då hade du nog haft roligare =P

2007-11-05 @ 22:01:17
URL: http://candygal.blogg.se
Postat av: mamma

Hoppas att du fick mitt sms.Vi kommer till koh Samui
27/11 kl 10:00.Låter som om du snart kommer hem.
Tänk på hur mycket du frös här.Jag tycker naturligtvis att det vore skönt om du kom hem.Men den tanken är lite egoistisk.Hoppas att du hittar någon eller några att umgås med.
Vi hörs P&k mamma :)

2007-11-06 @ 17:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0