Elefanter och massage.

Spannande dag! Klev upp sju imorse och gav oss ut for att rida pa elefanter. Det var ratt roligt faktiskt, aven om det kanndes lite val turistanpassat. Vi fick kliva upp och sitta i nagon slags stolhistoria, tre pa varje elefant, och ga en liten slinga. Sen tillbaka, klappa och vara nojda. Jag hade viljat att det var mer akta, men man kan kanske inte fa allt. Jag och George snackade om att vi skulle rida elefanter i Thailand ocksa... Men jag har ingen aning om hur det blir med det, han och jag har inte snackat sa mycket pa sista tiden, kanske reser vi bara tillsammans i nagon vecka. Vi far se!

Naja, nar vi val fick i oss frukost, bestaende av nagot slags risbrod med en riktigt kryddig sas till sparkade min mage bakut, hade sa ont! Kanndes som att jag druckigt ren fratande syra, sa mycket sved det. Sa jag fick snallt hoppa over teplantage-sightseengen och aka hem och lagga mig och vila i nagar timmar. Men jag blev hamtad igen runt tre da ganget ville ha med mig pa massage. Jag madde som tur var battre, och nu ar jag nastan helt aterstalld. Ska undvika stark mat ett tag, vilket kan bli nastintill omojligt...

Iallafall. Galet var massagen. 100 spann for 90 minuter helkroppsmassage, min forsta massage over huvud taget, ever. Jag kunde knappt slappna av, eftersom att jag var spritt sprangande naken och massosen masserade verkligen overallt! Rumpa, insida av lar, brost! Surrealistiskt att bli masserad sa av en indisk tjej, 21 ar gamal. Men men, det var skont, aven om mina muskler var ratt smartande efter elefantturen.

Forsoker ladda upp lite bilder nu, men det tar sadan fruktansvard tid! Far fixa upp dom en annan dag! Antagligen inte imorgon dock, for vi ska pa djungelsafari mellan klockan fem pa morgonen och halv sju pa kvallen. Vi aker jeep genom naturreservatet, ska paddla lite ocksa. Ska bli grymt spannande, hoppas vi har tur och far se lite djur :) 

Fasiken, allting ar sa roligt nu, har det jattebra! Kan anda inte lata bli att langta hem, trots att jag vet att jag kommer kunna vara hemma sa lange jag vill sen. Saknar Lars sa att det gor ont i hela kroppen! Det ar sa surrealistiskt allting, fattar knappt att jag ar har, eller att han ar sa langt borta. Kanske vill jag inte fatta. Jag skulle betala sa mycket for en enda kram :/

Nu tjatar alla och vill hem igen, sa jag maste rusa. Ska bli skont att fa ta en dusch, har fortfarande massa olja i haret efter massagen. Den skulle sitta i i nagra timmar... Ha det bra, hejs!

Kommentarer
Postat av: Elin Norberg

Jag har mailat dig :D

2007-11-20 @ 17:19:00
Postat av: Stora syster

Låter som du har de super nu, glad för din skull =)
Mamma var och hälsade på i helgen, var mkt trevligt =) Var på Liseberg på julmarknaden som öppnade i helgen hur fint som helst även om de v alite fööör varmt för att få riktig julkänsla =)

Ha de super!
Kram

2007-11-21 @ 15:56:32
URL: http://catrool.blogg.se
Postat av: emma

detta är inte en kommentar till det du skrivit ovan, utan till ett tidigare inlägg- till det du skrev om anders gram. han var verkligen den bästa, den snällaste och mest omtänksamma människa som jag någonsin träffat. och som svar till dig, så omkom han i en olycka. fast det kanske du redan fått reda på? det finns inga ord för hur mycket jag saknar honom, går inte en dag utan att jag gråter.. jag älskade honom - och det kommer jag alltid göra. anders var min kung! emma

2007-11-22 @ 15:54:15
Postat av: Katja

Uuuuh, kan inte vara lätt att försöka slappna av inför en helt främmande människa när man är naken. Jag tog massage i thailand, fast då fick man ha kläderna på juh!

2007-11-22 @ 22:47:08
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0