Butterfly Beach och Diwali

Ah, dagen har varit jatteharlig :) Vi bestamde igar att vi skulle aka till Butterfly Beach idag, sa imorse var vi uppe tidigt (10), at frukost och gav oss ut i pruta-djungeln for att hitta en fiskebat som ville kora oss till varan onskestrand. Till sist fick vi ner priset till Rs 200 var (ca 36kr) tur och retur. Det var 15 minuter Rikshaw-resa innan vi ens sag baten och sen 30 minuter till. Vet ni vad vi sag pa vagen? Livs levande delfiner :) Saaa coolt!

Stranden var ocksa over alla forvantan. Riktigt liten, kanske 100 m bred och klippor pa bada sidorna, bakom djup djungel. Vi var helt ensamma dar hela dagen, solade, badade och klattrade pa klipporna. Var aven en indier i sma palmbladskalsonger som bodde dar i en liten grotta, levde pa kraftor, galet. Vi hittade aven en perfekt 3-meter klippa som jag och killarna hoppade ifran ner i det blagrona havet. Jag har aldrig varit med om nagot laskigare eller harligare :) Det ar precis sahar bra jag onskade att den har resan skulle bli!

Imorgon sticker alltsa killarna till Gokarna, jag och Steffi stannar tills sondag. Vi aker harifran med tag, Rs 70 (ca 13kr) for 1,5h! Galet. Vi har aven fatt tillokning i varat lilla sallskap, George fran England. Han har en "jorden-runt-biljett" och aker till Singapore den 25:e. Han ar jattetrevlig och vill verkligen att jag hanger pa honom, for han reser precis som mig ensam och har ocksa lite svart for det :) Verkar jattenice, om jag foljer med blir det Singapore, sen Malaysia, Thailand over jul och nyar (full moon party pa Koh Panang pa julafton och juldagen!), kanske lite Vietnam och Laos, Kambodja? Det enda han har bestamt ar ett flyg fran Bangkok den 11 februari. Vi kommer jattebra overens ocksa, men han ska med till Kerela, och ska med pa husbaten, sa jag vill lara kanna honom lite mer innan jag bestammer mig. Ska snacka med honom om att aka till Bangkok den 8-9. Sag saklart fram emot att traffa mammsen och pappsen i Thailand!

Diwali idag, sjukt mycket smallre, fyrverkerier som det vore nyar och tanda ljus lite har och var. Jag trodde ju dock att det skulle vara lite mer fest an vad det ar, men Diwali verkar vara en familjehogtid. Vissa restauranger ar till och med stangda! Det ar ratt ovanligt! Naja, nu ska vi ivag och se om vi hittar Alfa Bar, dar ska det tydligen vara skoj ikvall! Hors da, kramhej!

Kommentarer
Postat av: Carro A

Du verkar klara dig fint. Det är verkligen jätteroligt att följa med i ditt resande via bloggen. Det liksom kliar i fingrarna och man kan inte första vad man gör kvar i lilla hålan sundsvall. Fortsätt att uppdatera såhär flitigt så är jag glad! Men du, läskig gräshoppa. Ueh! Ta hand om dig! Kram kram

2007-11-10 @ 11:00:11
Postat av: Stora syster

Låter strålande syster, kul att få se lite bilder med =) Resan med george låter spnnande men e nog bra att lära känna han lite mer först som du sa, du e klok du :D
Vi hade snö i går, sinnes! I dag e de dock strålande sol men kallt =) så hem vill du inte!

Ha de så bra!
Kram

2007-11-10 @ 11:52:15
URL: http://catrool.blogg.se
Postat av: Katja

var roligt med en resekompis som verkar ha samma planer. Fullmoon-party är grymt på Koh phangang. Månen
är så enormt stor och det är verkligen en upplevelse. Ett tips är att komma dit några dagar innan partyt, eftersom det både är svårare att hitta boende samt dyrare om man kommer dan innan ungefär. Vi va där en vecka innan så det var inga problem. Dessutom kan man åka taxi överallt.
Vi bodde längst norrut på än, medans Haadrin ligger längst söderut på ön. Men det spelar eg inte så stor roll var man bor, det är mest jättetrevligt överallt och man kan hyra moppe för att ta sig runt :)

2007-11-10 @ 19:53:43
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0