God jul!

Nä, ni kan inte gissa vad jag hittade nu, ett tangentbord inställt på svenska :D Grymt förvirrande, eftersom att tangentbordet är engelskt så jag måste veta i huvudet var alla tangenter sitter, och det gör jag inte efter 2 månader här! Iallafall...

Koh Pha-Nang nu, stranden heter Had Yao och är underbart vacker. Vi bor i en liten, läcker bungalow på en klippa 20m från stranden och har underbar utsikt.  Livets konstigaste jul har det såklart varit! Årets familjehögtid nummer ett och mitt umgämge med släkten kortades ner till 5 minuter telefontid med mor, far och syster och en timme webcam med min karl. Resten av tiden spenderade jag på stranden med en engelskman som jag kännt i en månad, som inte ens har jul den 24:e. En riktig julklapp vart det, lite skamfilad efter 2 månder längst ner i väskan, men ack så uppskattat att få en liten bit av hemma :)

Julmiddagen igår vart pasta med fetaostsås (nästan lika bra som svenskt julbord... hahahaha, vem försöker jag lura? ;D) ackompanjerat med några drinkar innan det bar av till fullmånepartajet. Och jag kan inte ens börja med att förklara. Galet, galet, galet, jag har aldrig vari med om någonting liknande! 10k pers som en enda stor festival. Folk som gör konster överallt, eldstavar, eldjonglering, alla har glowing sticks, alla har självlysande kroppsmålningar, alla dansar och alla dricker sina drinkar ur hinkar for 20-30 spänn styck. Kvällen slutade med soluppgång och självlysande helkroppsmalning i en taxi med fyra Sundsvallsbor, och massa andra svenskar, välkommen till lilla Gotland! Vilken jul..! Vilken underbart grym tid det har varit på sista tiden överhuvudtaget.

På Koh Tao hittade vi en riktig oas i form av Freedom beach. En liten strand, ingen väg dit, utan bara en ranglig stentrappa ner. Jättelite folk och en reagge-bar i ena änden, driven av en störtskön thailändare med världens Bob Marley-tatuering. Blev många sköna eftermiddagar på en kudde på golvet på Freedom bar, lovely days. Dit måste jag åka igen!

Nu ska jag springa iväg, har suttit här alldeles förlänge! Webcam med Lars i en timme igen. Saknaden börjar bli lite för obotlig nu, hoppas att han kommer hit och gör Kambodja med mig. Det vore livet.

God jul i efterskott allihopa! Festa för mig ocksa denna juldag! PpÖsS!

Kommentarer
Postat av: Katja

Låter ju kanontrevligt :)

2007-12-29 @ 18:26:58
URL: http://candygal.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0