Städa-tvätta-handla.

Så, idag har det varit en städa-tvätta-handla-dag som mest gått ut på att undvika de tre elementen så långt som möjligt... Det brukar blir så :P Helst eftersom att jag verkligen drar mig för att dammsuga, att tänka på dammsuga är ungefär som att tänka på hur det skulle kännas att få en tand utryckt utan bedövning, det går inte att förstå hur jobbigt det skulle vara, för hjärnan stänger liksom ner för att spara en smärtan ;)

Fick tågbiljetterna till Linköping imorse, känns jävligt nice! Blir faktiskt rätt sugen på att plugga när jag snackar med Ullis som jag ska crasha hos... Måste boka biljetterna ner till mammsen och pappsen också, åker dit den 5:e och hälsar på. Tänkte passa på att fixa visumet till Indien då också, och shoppa en redig backpacker-rygga! Ska tydligen se Håkan Hellström på lördagskvällen, han spelar på Grönan! Festa lite i la capitale efter det var det tänkt, eller det har iallafall Persson lovat, men hans ord är inget jag tar för hårt på :D 

Överlevde helgens jobb med en hårsmån, är helt matt efter att ha jobbat 4 dagar i sträck, och det är fan ingenting ju! 30 timmar! Jobbade i en halvtimme igår morse innan jag insåg att jag var på jobbet en timme för tidigt också, så jävla less jag blev. Fick stämpla ut och fördriva en halvtimme i personalrummet. Det blev alltså en 10-timmars dag, men jag överlevde ändå, backade Skåne-Linda från Blekinge första gången i driven och ingen kan hålla humöret uppe som hon :)

Men nu tror jag att tvätten är törr där nere i tvättstugan! Måste kila!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0