Pass ett.

Gah, huvudvärk! Jobbade pass 1 idag (8-16) och jag är inte "kliva-upp-tidigt"-människa i grunden, det märker jag nu. Även om det var orättvist mysigt att kliva upp samtidigt som Lars imorse :) Höll på att somna i TV-soffan förut och nu har jag jätteont i huvudet. Kollar på diskberget i köket och hör Lars röst i huvudet "Linda, du vet att jag gärna diskar, men du måste faktiskt skölja av disken innan du lägger ner den i diskhon!", dåååligt samvete. Borde diska min intorkade disk själv, men jag är ju lite tlött :P Så nu kommer han säkert diska den ändå imorrn, i don't deserve it!

Men nu har jag ledigt två dagar i rad :) Onsdag och torsdag, så det blir utgång imorrn, hoppas jag! Jag vet bara inte vad jag ska köpa för drinkmixare, lär bli typ fruktsoda och apelsinjuice eller något... Har ju lime och grädde hemma sen sist jag handlade ;D Beställde Bols Creme de Cacao idag, eftersom att jag inte gillar systemet "defaulta" kakolikör Marie Brizard. Kakaolikör klara man sig inte utan, inte om man vill blanda min favoritdrink:Gräshoppa

Grasshopper
3 cl grön Creme de Menthe
3 cl vit Creme de Cacao
3 cl grädde
Skakas med is och silas ner i ett cocktailglas. Jag brukar hälla på lite mjölk också, så den inte blir lika mäktig och stark (det gör dom f.ö. alltid på krogen). Enligt riktiga receptet ska lite choklad rivas över, som den äkta after dinner den är. (Bilden är lånad från cocktailguiden.com, jättenice hemsida!)

Pengarna för Indien-flyget har för övrigt dragits, aouch, det sved :S Blir blodpudding hela månaden ut nu. Tur att jag gått halvvägs till lön redan, vet bara inte hur jag ska överleva Stockholm en helg utan pengar! Blev gravt chockad när Persson ringde och sa att det faktiskt blir Hellström och utång. Ska ju blir skojj!

Jag tycker att alla borde observera att Gurli har namnsdag idag. Grattis (?) alla (?) som heter så! Nu är det dags att sova, faktiskt lite trött :O Natt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0