Ny blogg!

Äntligen en blogg där jag kan skriva vad jag tänker på och det som har hänt under dagen och... Allt! Jag känner att jag behöver ett litet utlopp för det hela när det händer så mycket på en gång! Vart ska jag börja?

Har precis bokat en enkelbiljett till Mumbai (Bombay), och ska ut på resan jag drömt om så länge jag minns, backpack i Asien på obestämd tid. 31 oktober bär det av och det heter att jag reser ensam, även om jag pratar med folk på nätet och runt omkring som jag ska träffa under resan. Har planerat hittills att flyga och starta resan med Tobias från Halmstad. Jag är dönervös och undrar ibland vad jag pysslar med, men fan, jag ska ha så kul! Jag ska äntligen få se världen.

Det ska bli otroligt skönt att komma iväg från den här stan eftersom att de flesta jag gillar redan har flytt. Det började med mamma och pappa som stack för ett år sen ner till Norrtälje där pappsen fick jobb. Släkt har jag aldrig haft här och nu när det är högskole-startar-tider har de flesta (läs alla) jag umgick med under gymnasietiden flyttat till Linköping eller Uppsala, Gävle, Umeå eller Göteborg. Det är bara jag kvar och det hade lätt blivit outhärdligt om det inte vore för Lars, pojkvän tillika hunk ;)

Man ska inte klaga, det är kul att höra från alla hur det är att plugga, så man blir förberedd tills man själv hamnar där! Man kan ju snika på lite studentfester också, om man har tur :) Burp, rapar skumbanan, utökade för dagen mitt spritförråd till 15 sorter, köpte Creme de Bananes och en Brandy, blandade en Banshee förut (bara för att prova hur likören smakad ju, vad trodde du? Det är tisdag! ;D). Tokgod! Blir fler imorgon när jag tydligen ska hem till Johan och ut med lite folk från jobbet... Tror att Emelie ska platta mitt hår innan, yes!

Nu ska jag försöka hitta något recept på vad man kan göra med kycklingfilé tills imorgon, och klockan 23.10 är det Scrubs, Appeltini-J.D, som man måste älska! :D Och justja, Så går en dag från vårt liv och kommer aldrig åter är en bok från en av de bästa författarna jag kan tänka mig; Jonas Gardell!

Take care!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0