Good morning!

Vaknade tidigt idag, när väckarn gick av flög jag upp. Annars brukar jag snooza i en halvtimme. Minst. Igår kom jag så långt som till förfesten, hann dricka en San Francisco och några cider. När de andra gick ner på krogen gick jag hem istället. Kände mig lite hämmad av tanken på att jag ska jobba imorgon, och enligt Elin så missade jag inte något speciellt, så jag känner mig inte så ledsen över det! Jag vet i och för sig inte hur pass mycket man ska lyssna på Elin, hon var lite rund under fötterna. Jag hällde ut några deciliter vin ur min sko på väg hem, och jag är förbannad säker på att det var henns vin :P

Var och såg Emilies valp igår, jag fattar inte att någonting kan vara så litet och ömtåligt, 10 veckor tror jag! Där vi var på förfest igår hade dom även en lite kissemiss, 9 veckor. Tänk om man kunde vara så liten och söt :) Jag var väl inte på någon all time high var det gäller söthet igår, jag hoppas ju på att man ser lite äldre ut med rakt hår, kanske mer snygg än söt :P (tack Emilie!). Åsikterna om hurvida jag ser bäst ut med plattat eller med lockigt hår gick isär, men dom flesta var överens om att det inte var "jag" med rakt hår!

Jag ska snart pillra mig iväg till jobbet. Lite orolig över september, fick 3 arbetspass, trots att alla vet att jag vill ha så många pass som möjligt och trots att jag jobbat där ett halvår nu. Jag blir lite trött och lite orolig, men hoppas att det ordnar sig i slutet. Ska ju snart iväg, och det här är nästsista månaden jag måste hålla på såhär och lappa med schemat för att överleva.

Nä, cheer up! Breakefast time!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0