En blöt onsdag.

Fylleslag?Oj, jag var nog lite full igår. Är fan sviiinbakis idag, och jag blir aldrig bakis. Karln var precis förbi med en bakispizza till mej på sin lunch, så jäkla nice. Han är guld värd och har tillsammans med Pete Doherty har räddat mig ur dagens dimma av illamående :P


Det var iallafall värt det, jättekul igår. Kul på förfesten, Linda, Elin och Zandra (som jag aldrig träffat förut) var här och det vart värsta tjejförfesten med autentisk catfight om vilken musik som skulle spelas ;D Spriten flödade, shottade Stars and Stripes bland annat (äntligen lite användning för den blå curaçaoen). Mycket folk på O'learys också, träffade gamla teknikare. Till exempel Emil som citerade vad jag skrivit i hans studenmössa, hur fan han nu kunde minnas det. Och Walde, som efter 4 år äntligen kommit fram till att han ska sluta kalla mig "kryckmongo", vilket han gjort ända sen jag gick på kryckor i 5 dagar i etta när en fet gubbe hade rullat över min fot på Aikidon.

Skäms lite över att jag stapplade in på jobbet klockan tio i två och beställde mat ensam och packad, när dom hade asmycket och göra som det var. Jag är ju cp som alltid ska ha hamburgare och massa onyttigheter just från mitt eget jobb när jag är full. Och lite less på att jag käkar mat för massa pengar när jag insåg att jag har 600 spänn att leva på tills löning. 15 dagar. Buä.

Ska försöka fräscha till mig lite nu, ska träffa Ullis vid tåget som kommer in 14.26, hon har åkt hem 60 mil för att få tvätta lite kläder, lät det som iallafall ;D Hon åker till Linköping igen på lördag, så vi skulle dra en fika med typ silverte och luft idag. Jag jobbar hela dan imorrn nämligen.  

Pyser nu då, tjingeling!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0